3 tips om een feestje leuker te maken

In de coronatijden is het lastig om je verjaardag of feestje op een leuke manier te vieren. Het geven van een klein feestje is toegestaan, mits iedereen op gepaste afstand kan blijven staan. Zo’n feestje is dan ook iets wat je niet meer veel mee maakt de laatste tijd. Wanneer je toch een klein feestje hebt, is het een ervaring die je niet snel meer vergeet. Ben je ook van plan om een klein feestje te organiseren? Dan heb ik een paar handige tips op een rijtje gezet hoe je het feest net iets leuker kan maken.

Thema

Geef een leuke thema aan het feestje. Laat iedereen in een bepaalde kleding stijl komen en zorg ervoor dat de locatie ook helemaal in hetzelfde thema is. Een thema geeft een extra beleving aan een feestje en zorgt ervoor dat niemand het feestje meer zal vergeten. Voorbeelden van leuke thema’s zijn bijvoorbeeld piraten, de 80’s of nerdy.

Gepersonaliseerd

Wanneer je jouw huis/locatie wilt versieren kan je dit op allerlei manieren doen. Om te beginnen raad ik aan om een bepaalde kleurcombinatie en stijl aan te houden om een leuke sfeer te creëren. Hiernaast kan je ook gepersonaliseerde slingers maken, dit geeft een wat extra’s en kan een leuke boodschap over brengen. Een slinger maken kan tegenwoordig erg makkelijk online. Wil je ook je eigen slinger maken? Neem dan een kijkje op www.hetfotoalbum.nl!

Spelletjes

Een feest waar iedereen dicht op elkaar staat is niet mogelijk. Wel kan je leuke spelletjes verzinnen die je gezellig met z’n alle kan doen. Veel spelletjes kunnen ook buiten plaats vinden en hierdoor kan je eenvoudig afstand houden. Zo hou je goed rekening met de maatregelen die de overheid heeft bedacht en kan je toch een leuk feestje geven!