3D Printen

Het maken van een perfecte 3D-object duurt veel te3d printer veel vaardigheid en geduld voor de meeste mensen. Met computers is het veel leuker om in staat zijn om een ​​bestand aan te maken in een 3D-programma en hebben het automatisch worden gemaakt. Deze machines bestaan, ze heten 3D-printers, en in de afgelopen jaren dat ze beter en voor iedereen toegankelijk hebben gekregen. Als je iets 3D en op maat willen ze zijn de weg te gaan.

3D printers printen voorwerpen laag voor laag.

Er zijn een aantal verschillende technieken, maar in wezen elk afgedrukt dunne laag materiaal bovenop de vorige totdat het gehele object wordt gemaakt. Eén bedrijf, Z Corp, maakt een 3D-printer die objecten met poeder en een bindmiddel bouwt.

Stel je hebt een lade en de vacht van de bodem met een dun laagje zand. Je nam vervolgens wat lijm en trok een cirkel in het midden, het creëren van een ring van gelijmd zand. Neem nu wat meer zand, verdeel het gelijkmatig over de top, en trek een andere cirkel met de lijm, lijmen een nieuwe ring van zand naar de vorige. Blijven herhalen dit proces uit het toevoegen van een laag zand en lijmen cirkels en uiteindelijk er gelijmde zand cilinder in de lade zand worden.

3d printersNu, als u in de lade van zand te bereiken, kunt u de stekker uit een holle cilinder van zand. Door te kiezen voor de straal van de cirkel en het aantal lagen kunt u de exacte afmetingen die je wilt. Als je elke cirkel maakte een beetje kleiner zou je een kegel te krijgen. Wees creatief en je kunt elke vorm die u wilt.