Atex floodlights zijn fantastische schijnwerpers

Ex floodlights worden tegenwoordig steeds vaker verkozen boven normale floodlights. Dit komt omdat ex floodlights ook te gebruiken zijn op industriële gebieden. Denk hierbij aan een haven, een olieplatform en meer. Daarnaast zijn de aluminium ingegoten behuizingen zeewaardig. Dit houdt in dat deze lampen ook gebruikt kunnen worden op vochtige gebieden zoals in de scheepsvaart. Maar ook op het land en in gebieden met een verhoogd risico op explosies doet deze lamp het heel erg goed.

Uit welke onderdelen bestaat een floodlight

Een floodlight maak gebruik van verschillende soorten lampen. Zo kan het gloeilampen, led en halogeen lampen bevatten. de hellingshoek van de lamp kan variëren tussen de 15 en 30 graden. Daardoor kun je vanuit 1 positie ieder object in de buurt verlichten. Hierdoor is een ex floodlight ook ideaal te gebruiken in grote ruimtes, zowel binnen als buiten. Denk hierbij aan een parkeerplaats, een weiland, een voetbalveld, maar bijvoorbeeld ook een magazijn.

Naast ex floodlights zijn er ook normale floodlights

Ben je wel opzoek naar een schijnwerper, maar geen schijnwerper die speciaal is ontwikkeld voor industrieën? Dan kun je er ook voor kiezen om een gewone floodlight aan te schaffen. Doordat deze geen extra bijkomstigheden heeft, is deze voordeliger qua prijs.

De energie investeringsaftrek

Wanneer u voor uw organisatie een ex ex-floodlightfloodlight led aanschaft, kan het zijn dat u in aanmerking komt voor de Energie Investeringsaftrek. Deze subsidie wordt gegeven aan bedrijven en organisaties die de overstap maken van halogeen of gloeilampen naar led verlichting. Kiest u voor een floodlight? Maak dan in ieder geval de juiste keuze voor de led variant en wie weet ontvangt u nog een bepaald bedrag terug omdat u de overstapt heeft gemaakt naar LED lampen. In dat geval profiteert u niet alleen van de voordelen van een ex floodlamp, maar ook van de voordelen die LED heeft te bieden.