Dating met een onbekende jongen

Ik was aan het rondkijken op een dating site en op zoek naar mijn droom man. Mijn relatie was 2 jaar geleden verbroken en dus zocht ik al een tijdje naar de prins op het witte paard. Ik kwam op de dating een aantal jongens tegen die ik wel zag staan. In het bijzonder viel mij 1 jongen het meeste op, zijn naam was Rens en hij was 26 jaar oud. Zelf ben ik ook 24 en dat zou dus goed kunnen. Ze zeggen dat mannen vaak 2 jaar achter lopen op vrouwen qua gedrag dus dat past mooi dacht ik. Hij was op het eerste oog helemaal het type dat ik zocht. Hij zag er sportief en sterk uit, daarnaast was hij groot 1,95 en had kort donker haar. Hij zag er wel een beetje fout uit, maar dat vind ik wel spannend. En als klap op de vuurpijl woonde hij op 15 kilometer van mijn huis. Dit kon wel eens wat worden. Ik opende de dating app. en begon tegen hem te praten. Hij was direct erg spontaan en sociaal. Ook hadden wij exacte dezelfde humor en dachten we hetzelfde over dingen in het leven. Hij leek wel perfect. De gesprekken waren erg leuk en het was totaal niet ongemakkelijk om met Rens te praten. De dating site leek zijn werk goed gedaan te hebben aan de hand van mijn voorkeuren.

Hij wou me graag zien en nam het initiatief.

datingDat vond ik ook erg belangrijk en ik wou natuurlijk graag met hem afspreken. We zouden elkaar zien tijdens het uitgaan op zaterdagavond. Eenmaal daar hadden we contact via de app. en kwamen elkaar later tegen. Hij bleek alleen niet de jongen te zijn van de foto’s, hij leek er zelfs niet op. Maar zijn humor en onze gesprekken waren hetzelfde. Ik besloot hem het voordeel van de twijfel te geven, en het een kans te geven. Nu 1 jaar later zijn we samen en onafscheidelijk van elkaar. Ik ben blij dat ik de stap heb genomen op de dating site.