De meest voorkomende soorten veranda’s

Het bouwen van een veranda aan uw huis is één van de makkelijkste manieren om wat extra woonruimte te creëren en om het uiterlijk van uw woning te veranderen. Wilt u de juiste veranda kiezen? Dan is het belangrijk om niet alleen aandacht te besteden aan de stijl en het ontwerp, maar ook aan de functionaliteit. Qua stijl en design is het cruciaal om een ​​model te kiezen dat past in de rest van het huis. Als het echter gaat om het kiezen van het juiste type veranda, is het belangrijk om te kijken naar de functies en functionaliteit die u zoekt. Bent u op zoek naar een volledig gesloten veranda of een gedeeltelijk afgesloten veranda? Wilt u meer weten over de meest voorkomende soorten veranda’s? Lees dan snel verder en vind de meest geschikte veranda voor uw huis!

Volledig gesloten veranda’s

Een volledig gesloten veranda of een afgeschermde veranda is de perfecte keuze als u het hele jaar door de extra woonruimte wilt gebruiken. Afhankelijk van het ontwerp kan een volledig gesloten veranda worden voorzien van houten of glazen schuifwanden. Een volledig gesloten constructie biedt de maximale bescherming voor de weersomstandigheden en voorkomt dat de hitte ontsnapt uit het huis. Als u kiest voor een model met glazen schuifwanden, dan krijgt u natuurlijke verlichting in de kamer en een prachtig uitzicht op uw tuin.

Gedeeltelijk gesloten veranda’s

Als u niet op zoek bent naar een veranda die u het hele jaar door kunt gebruiken als eet- of loungeruimte, maar toch de maximale bescherming tegen wind en regen wilt, overweeg dan een gedeeltelijk afgesloten veranda. U zult verrast zijn hoeveel extra buitenruimte een gedeeltelijk ingesloten constructie biedt! Een gedeeltelijk afgesloten veranda met één of meer gesloten zijden creëert de perfecte beschutting, met veel natuurlijk licht en frisse lucht.

Aanbouwveranda’s

Een aangebouwde veranda kan het uiterlijk van uw huis en tuin volledig veranderen. U kunt een verfijnd gevoel krijgen als u bijvoorbeeld kiest voor een model met balustrades en een zadeldak. Een aangebouwde veranda is een ideale plek om te genieten van de warme zomerdagen en dient als een grote schuilplaats tegen de regen, wind en zon.

Welk type veranda heeft uw voorkeur? Bent u van plan om een veranda te bouwen aan uw huis? Ontdek dan ons assortiment op www.lugarde.nl