Deze bruidsaccessoires mag je echt niet vergeten!

Uiteraard; de bruidsjurk!

Het belangrijkste wat natuurlijk perfect moet fitten en lekker moet zitten je moet erin stralen, de bruidsjurk. Het iconische van de vrouw bij een bruiloft. De meesten vrouwen kunnen het niet laten om even door de etalage te kijken bij een bruidsjurken zaak en alvast te bedenken hoe mooi dat zal staan. Maar deze jurken zijn er in talloze soorten en maten, met franjes, strak of dun het kan allemaal. Maar een jurk kiezen doe je niet zomaar, meestal word dat een lang proces van jurken passen onder begeleiding van vriendinnen of familie. Maar als dan eenmaal de keuze is gemaakt is het feest!

de bruidsjurk

Bijpassend setje sieraden

Uiteraard als de haren mooi opgeprikt zitten dan mogen de oren en de nek niet missen op gebied van sieraden. Het maakt het een stuk luxer en mooier om daar een mooi sieraden set aan toe te voegen. De kleuren ervan vallen af te stemmen met de bruidsjurk, maar aangezien deze in de meeste gevallen wit zal zijn is dat geen moeilijke keuze, alles past erbij! Ringen kunnen ook niet vergeten worden, uiteraard komt er op die dag een prachtige ring bij maar een paar of enkele bijpassende kan geen kwaad.

Haarspelden

Er zijn genoeg bruidsaccessoires, maar eentje die voor sommige vrouwen ook erg belangrijk zal zijn is een haar speld, en dan niet een standaard haarspeld om je haren op de juiste plek te houden maar een grote versierde haarspeld met zilveren aspecten. Dit geeft een deftige en feestvolle look!

Bruidshandschoenen

Om die handen en polsen net wat meer te vullen naast alleen wat prachtige ringen is een bruidshandschoen ook een optie, dit bedekt voornamelijk de pols en middenstuk van de hand. Deze zijn wederom in alle soorten en maten, langer of korter, doorzichtig of helemaal bedekt. De luxe patronen die verwerkt zijn in de handschoenen kunnen goed matchen met de uitgekozen bruidsjurk.