Een blokhut als gastenverblijf

Heeft u vaak gezelschap dat blijft slapen? En moet u altijd rekening houden met de ruimte voor al uw gasten? Als u in een klein huis woont, kan het zijn dat gasten zich ongemakkelijk kunnen voelen. Het liefste blijft u wel gasten ontvangen, zoek naar een oplossing! Als u een tuin heeft, kunt u uw gasten ruimte geven door een gastenverblijf in uw tuin te plaatsen. U kunt kiezen voor een tuinhuis of een gezellige blokhut. Een gastenverblijf geeft uw gasten ruimte en een stukje privacy. Zou dit een goede oplossing zijn voor uw gasten? Lees meer over een blokhut als gastenverblijf.

De grootte

Voordat u beslist om een bepaalde blokhut aan te schaffen, bedenkt eerst goed hoe groot uw blokhut moet worden. Om de beste afmeting van uw blokhut te vinden voor uzelf, uw tuin en uw gasten, bekijk eerst wat er in uw tuin past. Heeft u ruimte voor een blokhut met twee kamers of toch een blokhut met één kamer? Denk daarna even aan hoeveel gasten en normaal gesproken bij u op visite komen die ook blijven logeren en hoelang zij blijven? Als er meestal twee personen bij u komen, dan is een kleine blokhut helemaal prima. Als er meer dan twee personen komen, dan is het verstandig om een grotere blokhut aan te schaffen. En als mensen lang blijven, dan is iets meer ruimte altijd wel fijn.

Isolatie


In de zomer zoeken mensen elkaar eerder op. Zodra u besloten heeft om een blokhut aan te schaffen om in te zetten als gastenverblijf, dan zou het helemaal fijn zijn als zij winters ook heerlijk warm kunnen overnachten. Het is mogelijk dat mensen tijdens kerst langskomen, dan wilt u graag dat het goed geïsoleerd is. Het is daarom heerlijk om een blokhut aan te schaffen die zowel in de zomer als in de winter aangenaam is.

Zou het niet geweldig zijn als u vrienden en/ familie kunt ontvangen, die wel hun eigen plek hebben? Stelt u zich voor, minder chaos en ook meer privacy in uw eigen huis. Wilt u een perfecte blokhut vinden? Ga naar www.lugarde.nl