Een camper huren in Nieuw Zeeland

Er zijn in de wereld veel verschillende mooie landen waar je naartoe kunt reizen. Over het algemeen kiezen mensen ervoor om dan toch dichter bij huis te blijven. Hierbij kun je dan denken aan landen in Europa zoals Spanje en Frankrijk. Maar over het algemeen is het veel leuker om verder van huis te gaan. Je kunt dan naar landen gaan zoals Nieuw Zeeland en Australiƫ. Dit zijn landen met een mooie natuur waar je goed van kunt genieten. Het wordt daarom ook aangeraden om een camper te huren in Nieuw Zeeland. Hierdoor kun je veel van de mooie natuur zien in een kortere tijd.

De mooie natuur plekken

In Nieuw Zeeland zijn er veel verschillende nationale parken. Dit zijn beschermde natuurgebieden waar jij optimaal kunt genieten van het mooie land waar je op dat moment bent. Zo zijn de Nieuw-Zeelandse Alpen over vrijwel de gehele lengte van het Zuidereiland, met 233 pieken hoger dan 2.300 m. De oostzijde van de Alpen is juist droog en grotendeels niet begroeid, terwijl het aan de Westkust veel regent. Daar zijn veel indrukwekkende bossen, meren, bergen en gletsjers. En dat alles op een betrekkelijk klein oppervlak. Daarom is het alleen maar handiger om een camper te huren, zodat je dit allemaal in een paar weken kunt bewonderen.

De steden

Naast de mooie natuur zijn er natuurlijk ook een paar belangrijke en grote steden in Nieuw Zeeland. De belangrijkste en mooiste steden in Nieuw Zeeland zijn op dit moment: Auckland, Napier, Wellington, Christchurch, Dunedin en Queenstown.