Een lekker verwarmd huis met een dru gashaard

Niets is fijner dan een verwarmd huis, je kunt dit doen door het plaatsen van een dru gashaard. Het creëert warmte en sfeer in je woning. Het aanbod is groot en daarom heb je veel keuze. In dit artikel lees je meer over de voordelen van dit model.

Verschillende type gashaard

Als je zeker weet dat je een haard wil plaatsen, kun je je hierop voorbereiden. Je kunt ervoor kiezen om een vrij hangende gaskachel te plaatsen. Dit model hangt los van de muur. Je noemt deze kachels ook wel gevelkachels. Het kenmerk hierbij is dat je de vlam zelf niet kunt zien. Het is puur gericht op warmte. Je kunt je hierbij geen vlam voorstellen, want die zie je niet. De vloer blijft hierbij vrij. Deze haard wordt vaak gebruikt in grote ruimtes, omdat de warmte alle kanten uitstraalt. De gehele ruimte wordt zo lekker verwarmd. Ook doordat je de vloer hierbij niet gebruikt, zorgt het voor meer ruimte. Naast een vrij hangende gashaard, heb je ook een vrijstaande gashaard. Het model is erg flexibel. Hierbij hoef je niet gebruik te maken van een schoorsteen. Je kunt ze overal plaatsen. Inbouwgashaarden zijn ook erg populair. Hierbij is het mogelijk om het vuur vanuit 3 opzichten te kunnen bekijken. Niet alleen een woonkamer is geliefd om een haard in te plaatsen. Tegenwoordig is het vrij normaal om in de keuken of in de tuin onder een overkapping een haard te plaatsen. Het is niet meer zo standaard als vroeger.

Voor advies kun je altijd een expert om hulp vragen. Hierbij wordt het makkelijker om uiteindelijk een keuze te maken. Ze kijken wat er mogelijk is in je woning. Zo kom je niet voor verassingen te staan en weet je precies wat je kunt verwachten. Voor meer informatie over mooie dru gashaarden ga je naar de Haardenstore.