Een persoonlijk kerstcadeau tijdens de feestdagen

Kerst vind ik altijd de mooiste en gezelligste tijd van het jaar. De warme sfeer in huis, de kerstversieringen en zelfs de typische kerstfilm die al 100 keer op de televisie zijn geweest kan ik blijven kijken. Tijdens kerst eet je natuurlijk weer asociaal veel om vervolgens de eerste maand van januari met het schaamrood op de kaken de sportschool opzoekt. Niet alleen thuis vind ik de decembermaand een leuke en speciale maand. Ook op werk vind ik het in tijden van kerst erg leuk en gezellig. Meestal wordt het kantoor versierd, er hoort een kerstborrel bij en iedereen is net iets meer ontspannen in die tijd. Althans zo lijkt het.

Als werkgever moet je altijd rekening met het feit dat je een leuk en persoonlijk kerstgeschenk geeft aan je werknemers. Het zorgt ervoor dat de band tussen jouw en je personeel hechter wordt. Dit komt de werksfeer en uiteindelijk de kwaliteit van werken alleen maar ten goede.

Je kan natuurlijk heel simpel een cadeaukaart of een bonus uitkeren aan je werknemers. Dan is de kous af, jij hebt je plicht gedaan en het personeel heeft niks te zeuren. Maar het is veel leuker om een kerstcadeau te geven waaruit daadwerkelijk blijkt dat je het beste voor hebt met je personeel. Uiteraard moet dat wel binnen jouw budget passen.

Er zijn veel verschillende opties om je werknemers blij mee te maken. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een kerstpakket met allerlei producten en versnaperingen die écht uit de omgeving komen. Mocht je meer vrouwelijke medewerkers hebben, dan werkt een fashion cadeaubon ook erg goed. En nee, niet alleen een simpele modecheque met een waardebon. Er bestaan tegenwoordig fashion cadeaubonnen waarmee je zowel de kan shoppen én naderhand kan lunchen of een drankjes kan doen met je beste vriendin.

Als je trouwens een betere band wil creëren met je personeel, dan hangt dat niet alleen af van een kerstcadeau. Nodig ze bijvoorbeeld ook eens voor een barbecue. Dat is hartstikke leuk, dat heb ik al een aantal keer gedaan. Je kan online rundvlees kopen en allerlei andere dingen, zodat iedereen een fijne tijd heeft.