Flyers maken en bestellen bij een drukbedrijf

Flyers van Drukbedrijf bestel je gemakkelijk en snel online. Dan hoef je ze niet zelf te vouwen en je hoeft er niet zelf de tekst erop te plakken. Dit doet de drukkerij op professionele wijze. Je bepaalt natuurlijk wel zelf het formaat, de bedrukking, het papiersoort, de afwerking en het logo en de tekst die erop moeten verschijnen.

Flyers printen voor promotieactiviteiten

Flyeren voor een reclameactie is een ‘ietwat’ ouderwets, maar nog steeds vaak gebruikt plan. Ga met je collega’s of vrienden de straten op en deel ze uit. Het is handig om een lichte papiersoort te nemen in een klein formaat, want dit zal de kosten enorm drukken. De meeste mensen zullen je flyer namelijk meteen na ontvangst weggooien. De mensen die je wel bereikt zullen het na het lezen weggooien. Om deze reden kun je dit het best aan de goedkope kant houden.

Flyers maken voor een beurs

Als je op een beurs staat wil je dat mensen meer te weten komen over jouw product. Hier kun je roll up banners en spandoeken voor gebruiken, maar je kunt ook je eigen flyers maken. Zet hier productinformatie en je contactgegevens op. Leg een stapeltje op je stand en geïnteresseerde mensen zullen ze ongetwijfeld meenemen.

Flyers bedrukken voor in je bedrijf

Het is ook een handig communicatiemiddel voor in je bedrijf, zowel voor intern als voor externe communicatie. Als je als bedrijf nieuwe projecten gaat leiden of een fusie aangaat met een bedrijf, dan kun je dat op deze manier makkelijk laten weten. Leg een stapeltje neer bij de receptie of in de kantine. Je werknemers zullen zich op deze manier meer verbonden voelen met het bedrijf, omdat ze van alles op de hoogte worden gehouden. En je klanten zullen zien waar je bedrijf zich mee bezig houdt.

flyers-laten-drukken