Ga er een weekendje tussenuit in Twente

Een weekendje uitrusten in Twente met je partner, gezin of vriendengroep. Dat is toch heerlijk? Iedereen verdient het om er eens tussenuit te gaan in eigen land. Even bijkomen van een drukke periode of juist lekker uitrusten omdat je binnenkort een stressvolle tijd tegemoet gaat. In Twente is alles mogelijk. Breng eens een bezoekje aan het oosten van het land en kom overnachten in de Lutte, bij landgoed de Wilmersberg. Hier waan je je in een oase van rust en kun je even aan niets anders denken dan jezelf. Een weekendje Twente doet iedereen ten goede. Waar wacht je nog op? Lees snel verder en ontdek wat Twente en de Wilmersberg je allemaal te bieden hebben.

De omgeving Twente

Twente is een prachtige streek in het oosten van Overijssel. Veel mensen denken bij Overijssel aan grasvlaktes, koeien, boerderijen en Herman Finkers. Maar, er valt nog veel meer te zien! Het is de perfecte locatie om eens een weekendje weg te gaan. Je vindt er prachtige gebieden om te wandelen en fietsen en ook voor de kinderen valt er van alles te beleven. Je hoeft je geen moment te vervelen wanneer je oost-Nederland een bezoekje komt brengen. Of je nou houdt van activiteiten of juist van rust, in beide gevallen zit je hier helemaal goed.

Landgoed de Wilmersberg

Een weekendje Twente bij de Wilmersberg doorbrengen? Dat is een goed idee! De modern ingerichte kamers zijn van alle gemakken voorzien en het hotel zelf ligt in een rustige omgeving waar je even helemaal tot jezelf kunt komen. Daarnaast beschikt het landgoed ook over diverse faciliteiten. Denk hierbij aan een verwarmd binnenzwembad, een wijngaard, een sauna, een tennisbaan en meer! Je hoeft je geen zorgen te maken over dat je je misschien gaat vervelend, een weekendje in Twente is altijd bruisend en levendig. Dat is zeker.

Afbeeldingsresultaat voor hotel twente wilmersberg