Geboortekaartje voor een meisje

Wanneer je zwanger bent van een meisje, moet je ook naast het hele proces, beziggaan met de geboortekaartjes. Het is een hele klus om een mooi kaartje te maken, maar ook zeker aan te raden om dit voor de bevalling gedaan te hebben. Je hebt online een groot aanbod aan mogelijkheden. Je hebt voor een meisje schattige, chique, maar ook stoere kaartjes.

Roze of niet?

Het is standaard om te kiezen voor een kaart die roze gekleurd is. Het is kenmerkend bij een meisje en daarbij ook voorspelbaar. Tegenwoordig zie je toch steeds vaker dat mensen toch kiezen voor een andere kleur dan roze. Toekomstige ouders maken vaak gebruik van trendy pastelkleuren, zoals zalmkleurig. Je kunt de kaarten opvullen met leuke extra’s. Je kunt gebruik maken van verschillende dieren, materialen, silhouetten en dat zie je ook steeds vaker terugkomen. Als je nog niet precies weet wat je wilt hebben, kun je online gaan zoeken naar de mogelijkheden. Het is online vrij simpel om dit samen te stellen. Je kunt dan ook zelf bepalen welke afmeting je graag wilt hebben en hoeveel stuks je wilt aanschaffen. Meestal worden de kaartjes verstuurd een week na de bevalling. Je kunt ook gebruik maken van de verschillende seizoenen. Welk seizoen het is, kun je laten terugkomen in je kaart en daar een leuke draai aangeven. Het is ook mogelijk om hulp te krijgen bij het maken van een kaartje. Als je je concept hebt opgeslagen, maar hier nog niet helemaal tevreden over bent, kun je bij de helpdesk om hulp vragen. Ze kunnen je dan adviseren over wat mooi bij elkaar staat en wat je eventueel kan toevoegen. Je hoeft het dus niet alleen te maken.

Tsjip geboortekaartjes is een website waarbij je zelf een mooie kaart kunt samenstellen. Er zijn veel modellen beschikbaar voor meisjes en daarbij kun je ook hulp vragen, voor als je er zelf niet uitkomt.