Halogeen-, fluorescerende- of LED hanglampen

Wanneer iemand spreekt over hanglampen, denk je waarschijnlijk al snel aan de verlichting die ze verkopen bij woonwinkels en meubel boulevards. Maar daarnaast zijn er ook veel hanglampen verkrijgbaar die bedoeld zijn voor industrieën, havens, grote loodsen en andere soortgelijke plaatsen en ruimtes. Deze industriële hangverlichting lampen zijn gemaakt van sterk materiaal zodat deze lang mee gaan en bestand zijn tegen verschillende zware omgevingen. Maar ook hierin zit verschil tussen de vele verschillende hanglampen. Zo zijn er LED lampen, maar ook halogeen en fluorescerende lampen. Naar welke lamp gaat jouw voorkeur uit?

LED hang lampen

Hangverlichting met LED biedt er veel voordelen. Deze lampen zijn namelijk ontwikkeld volgens de meest recente LED technologieën. Dit houdt in dat deze lampen ontzettend lang mee gaan, weinig energie verbruiken, verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren, ruim 30.000 branduren hebben en meer! LED verlichting is de laatste tijd enorm populair, en dat is zeker niet zonder reden.

Halogeen hanglampen

Hanglampen met halogeen verlichting zie je tegenwoordig steeds minder en minder, dit komt voornamelijk door de sterkte groei van LED. Maar dit neemt niet weg dat halogeen verlichting prima werkt! Vandaar dat je ook prima halogeen hanglampen kunt aanschaffen in plaats van bovenstaand genoemde LED lampen. Daarbij komt ook dat de prijs van halogeen verlichting over het algemeen een stuk lager ligt dan LED lampen. Het is dus maar net waar je voorkeur naar uit gaat, hanglampen kopen doe je nu gemakkelijk online!

Fluorescerende hang verlichting

Naast de Led lampen en hanglamphalogeen lampen, kun je ook kiezen voor een fluorescerende variant. Zoals de naam eigenlijk al prijsgeeft, is deze lamp voorzien van fluorescerende onderdelen waardoor de lamp extra goed zichtbaar is. Daarnaast verspreid deze lamp over het algemeen meer licht, vanwege de fluorescerende deeltjes op de lamp. Dit zou eventueel ook een prima hanglamp kunnen zijn die aansluit bij uw wensen.