Handverlichting met een laag energieverbruik

De lampen van ATEX zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende varianten, zo zijn er floodlights, hanglampen, tankverlichtingen, allerlei soorten led lampen maar ook atex handlampen. Handverlichting is een van de meest ideale verlichtingen die je kunt hebben. Dit komt omdat deze lampen ideaal te gebruiken zijn in tal van verschillende situaties.

handlamp

Hoe kies ik de juiste handlamp uit?

Het aanbod handlampen is ontzettend groot. Er zit voor ieder wat wils tussen, maar om de juiste hand lamp te kunnen vinden moet je eerst goed zoeken. Je kunt ervoor kiezen om hierbij advies te vragen aan een professional op dit gebied, maar je kunt ook zelf op internet speuren naar het aanbod hand verlichting. Zo kun je zelf vast oriënteren en kijken welke handlamp jouw voorkeur heeft.

Zoek je een handlamp die geschikt is voor zware industrieën? Denk dan eens aan de serie 6039, deze lampen zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, formaten en met verschillende wattages. Daarnaast staan deze lampen bekend om hun robuuste uitstraling en het lichte gewicht. Deze lamp wordt ook wel een buislamp genoemd.

Is een buislamp niet precies wat je zoekt, dan is een zaklamp misschien iets voor je? Deze hebben voor het kleine formaat een enorm hoge lichtintensiteit. Dit houdt in dat je met deze kleine lampjes ontzettend ver licht kunt schijnen. Ook deze lampen hebben unieke eigenschappen waardoor de lampen onderling allemaal net iets van elkaar verschillen. Hierdoor zal er vast en zeker een lamp tussen zitten die perfect aansluit bij de wensen en eisen die jij stelt aan een handlamp. Ontdek welke atex hand lamp en andere handlampen er allemaal zijn en bepaal aan de hand daarvan welke lamp het beste voor jou is. Kom je er niet helemaal uit? Dan kun je natuurlijk altijd nog opzoek naar iemand die je op dit gebied van adviseren. Zo weet je in ieder geval zeker dat je de juiste lamp vindt!