Deze hanglampen kunnen wel tegen een stootje  

Ben je opzoek naar robuuste en stevige hanglampen die wel tegen een stootje moeten kunnen? Dan is een ATEX LED hanglamp die lamp waar je naar opzoek bent! Er zijn verschillende varianten van de LED hanglamp atex verkrijgbaar, maar ze hebben allemaal ook een aantal overeenkomsten. Zo staat een LED hanglamp er om bekend dat deze heel lang mee gaat en gemakkelijk te monteren is. Wanneer je eenmaal een hanglamp hebt aangeschaft, kan je deze gemakkelijk en snel installeren, zodat deze binnen een zeer korte tijd al kan branden op de plaats waar deze hoort.

Waarom een ATEX hanglamp met led?

Er werd net al kort beschreven waarom je zou moeten kiezen voor een Atex led hanglamp, maar wanneer je nog niet overtuigd bent, zal je dat zeker zijn na het lezen van onderstaande beschrijving.

Een hanglamp van ATEX met led verlichting is te gebruiken op verschillende zware industriële locaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een haven, een grote loods, een zware opslag ruimte of een locatie met een verhoogd risico op explosiegevaar. Daarnaast is de lamp zoals net ook al werd benoemd, gemakkelijk aan te sluiten met dank aan de aparte aansluitdoos. Tevens kan deze hanglamp 10 meter diep worden onder gedompeld voor 30 minuten. Weer een ander voordeel van deze lamp is dat deze onderhoudsvrij is. Wanneer je de hanglamp eenmaal hebt bevestigd, zal deze staan als een huis. De 6470 serie van de LED ATEX hanglamp is verkrijgbaar in drie verschillende maten tot 600 Watt.

Is een ATEX led Hanglamp iets voor jou?

Hanglampen zijn voor iedereen ideaal te gebruiken, en zeker wanneer je opzoek bent naar een robuust exemplaar die goed tegen een stootje moet kunnen. Met een LED hanglamp ATEX weet je zeker dat je goed zit! Deze verlichting zal zeker niet misstaan.

atex-led-hanglamp