Een hotel in de Achterhoek laat je tot rust komen

Heb je de laatste tijd veel stress gehad, en wil je graag even een weekendje tot rust komen? Kom dan naar een hotel in de Achterhoek! In de rustige omgeving van oost Nederland kan je even helemaal tot jezelf komen en je hoofd leeg maken. Kom alleen of neem iemand mee en boek een van de arrangementen van Hotel BonAparte in de Achterhoek. Boetiek Hotel BonAparte is voorzien van 38 sfeervolle kamers in een monumentaal pand, een heerlijk verwarmd zwembad en nog veel meer! Benieuwd naar wat dit geweldige hotel nog meer te bieden heeft? Lees dan zeker nog even verder en komt erachter. Het is zeker de moeite waard!

Over de Achterhoek

De achterhoek is een streek in oost Nederland. Veel mensen verwarren de Achterhoek met Twente, maar hier zit toch echt een verschil in. De omgeving van de Achterhoek is rustig, sereen en erg bosrijk. Het is dan ook niet voor niets dat Boetiek en hotel BonAparte het startpunt is van verschillende fiets- en wandelroutes door de bossen. Maar, daarnaast heeft deze streek nog veel meer te bieden. Van verschillende sportvelden tot zwembaden, speeltuinen en nog veel meer locaties voor de kids. Maar ook aan de volwassenen en jongeren is gedacht. Er zijn tal van discotheken, leuke musea, gezellige kroegen en leuke winkels in grote steden te vinden.

Boek een kamer in Hotel Bon Apartehotel-bon-aparte

Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar in dit mooie hotel in de Achterhoek. Kies voor een variant inclusief ontbijt lunch en diner, of juist zonder. Je kunt namelijk ook in de omgeving opzoek naar een tentje om lekker te ontbijten, te lunchen of te dineren. Waar je ook naar opzoek bent, in de omgeving van de Achterhoek zal je het vast en zeker vinden.