Is dating ook iets voor mij?

Ik ben Johan en nu al een tijdje vrijgezel. Ik besloot mij aan te melden op een dating site. Eerst was ik er niet van overtuigt. Ik geloof niet in mensen die de ware vinden via een datingsite. Toch heb ik een poging gewaagd. Wie niet waagt wie niet wint zeggen ze toch altijd? Ik zag allerlei succes verhalen op internet maar dat zijn natuurlijk uitzonderingen dacht ik. Ik besloot mijn profiel zo eerlijk mogelijk op te zetten. Anders zou ik toch door de mand vallen bij de eerste date. Blijf gewoon jezelf en dan komt alles goed. Er loopt vast een meid rond die mijn aanwezigheid gezellig vind. Op een avond kreeg ik ineens een berichtje van de dating site.

Iemand was geïnteresseerd in mij en ik kwam met haar in gesprek.

datingHet verliep allemaal erg soepel en vanaf het eerste moment wat het gezellig en de klik was er voor mij zeker. Na een aantal goede gesprekken en een dikke 2 weken dagelijks contact met elkaar te hebben gehad besloten wij samen om iets af te spreken. Ze woonde in de buurt en we konden op een centraal gelegen plek afspreken. We hadden een leuke bar uitgekozen en zouden elkaar daar treffen. Zo gezegd zo gedaan kwam ik aan in het café, ik was vroeg en wou niet te laat komen. Zij was er nog niet, en even dacht ik dat ze me in de steek zou laten. Tot ineens het meisje van de dating site het café binnen kwam lopen. Ze was precies als op de foto’s en even spontaan als in onze gesprekken. Ik voelde dat het direct klikte. We hadden het erg gezellig en ik vroeg of wat ze van mij vond. Ze was blij dat ik eerlijk was geweest en ben zoals ik op de dating site was. Aan het eind planden we een nieuwe afspraak, want we wouden elkaar vaker gaan zien. Sinds die date ben ik verliefd geworden op het meisje van de dating site.