De kamers van een landgoed hotel

Wil je graag eens overnachten in ene prachtig landgoed hotel? Kom dan eens langs in de Lutte. In het oosten van het land is de omgeving prachtig, er is veel natuur en midden in deze prachtige natuur vind je landgoed hotel de Wilmersberg. De perfecte locatie voor een heerlijke overnachting. Breng het oosten eens een bezoekje en kom overnachten bij de Wilmersberg. De landgoedkamers zijn royaal en sinds kort vernieuwd. Reden genoeg om eens langs te komen en te genieten van de vernieuwde kamers op dit Twentse landgoed. Je begeeft je in een compleet andere wereld. De prachtige natuur is betoverend en het geeft je een rustig en kalm gevoel. Ben je opzoek naar een prachtige plaats om te overnachten midden in de natuur? Dan zit je bij de Wilmersberg helemaal goed!

De kamers van het hotel

Allereerst is er de kleine kamer. Deze is compleet ingericht met een moderne twist. Voor een klein bedrag kan je al overnachten bij in een landgoed hotel zoals deze in de Lutte. De kamer is voorzien van badjassen, badslippers, een koffieapparaat, een waterkoker, een LCD televisie en een wekkerradio. Deze kamer wordt voornamelijk gereserveerd door zakenlui die op resi zijn en maar kort verblijven.

De volgende kamer is de royale landgoedkamer. Deze kamer is net zoals de voorgaande kamer erg modern en voorzien van een balkon. Daarnaast zijn de bedden extra luxe boxpringbedden. De perfecte kamer voor een weekendje weg.

De Junior Suite is de derde kamer. Ook deze kamer beschikt over een terras met prachtig uitzicht, gratis wifi, een koffieapparaat, een waterkoker, een badkamer met whirlpool en badjassen en badslippers.

Tot slot de laatste kamer, de royale suite en familiesuite. Deze kamer is erg ruim en heeft als extra voordeel dat er een klimaatbeheersingssysteem is. Hierdoor kan je zelf bepalen hoe het klimaat in de kamer is. Daarnaast is er een kluis en een broekenpers en de kamer heeft twee telefoons.

Benieuwd naar afbeeldingen bij deze beschrijvingen? Ga dan eens naar www.wilmersberg.nl