Keuken inspiratie: zwarte keuken

Steeds vaker zien we donkere, vaak zwarte, keukens. Het is een niet te missen trend. Zwarte keukens zijn er in verschillende soorten en maten. Zwart is een kleur die makkelijk te combineren is. Twijfelt u om een zwarte keuken te nemen? Lees dan de zwarte keuken inspiratie in dit artikel.

Het keukenblad

Het keukenblad is een belangrijk onderdeel van je keuken. Zwart is goed te combineren met verschillende stijlen keukenbladen. Wil je zwart combineren met hout, dan kan je kiezen om ook een houten keukenblad te nemen. Dit zorgt voor een wat zachtere uitstraling. Voor een moderne uitstraling kan je de zwarte kleur goed combineren met betonblad. Betonbladen zijn ook vaak terug te zien in industriële keukens.

Goud

Je ziet het niet heel vaak, maar het is wel heel stoer. Een zwarte keuken met gouden keukendetails. Hierbij kan je denken aan een gouden quooker, gouden kraan, gouden handvatten en nog veel meer details. Het is een stijl die onderscheidend is en toch veel mensen aanspreekt.

De spoelbak

Steeds vaker zien we dat de spoelbak niet meer de standaardkleur is. Bij een zwarte keuken passen verschillende kleuren spoelbakken. Zo staat goud er leuk bij, maar je kan ook kiezen voor een zwarte spoelbak. Dit is mooi te combineren met een zwarte kraan.

Waar doe jij je inspiratie op?

De keuken is een belangrijke plek in de woning. Bij het aanschaffen van een nieuwe keuken moet je dus ook goed de tijd nemen en veel inspiratie opdoen. Voor extra keuken inspiratie kun je online zoeken of een showroom bezoeken. Wel raad ik bij twijfel aan om altijd hulp te vragen aan een professional.

Dus ben jij de felle kleuren zat en wil je wat nieuws? Denk dan aan de zwarte keuken. Geef er je eigen draai en voilà, je hebt jouw droomkeuken binnen de kortste keren in huis.