Kinderkleding: trends zomer 2019

Je merkt het waarschijnlijk zelf ook al goed, de zomer is alweer even begonnen. De dagen duren langer en het is lekker zonnig buiten. In dit weer kan je natuurlijk niet in een warme trui of lange broek lopen. Jouw kind groeit waarschijnlijk enorm snel en is al uit veel van zijn oude zomerse kleertjes gegroeid. Het is dan weer de hoogste tijd om te gaan shoppen voor zomerkleding voor jouw kids. Het is natuurlijk wel belangrijk dat jouw kind er leuk bijloopt en daarom heb ik de trends op het gebied van kinderkleding voor deze zomer op een rijtje gezet.

Veel kleur

In de afgelopen winter draaide kinderkleding vooral om donkere en neutralere kleuren. In de zomer gaat het dit jaar juist om de opvallende, felle kleuren. Felgroen, felgeel, gelrood, alle felle kleuren zullen we de komende weken nog vaak voorbij zien komen. Ze kunnen zo gek worden gecombineerd als je zelf maar zou willen.

Naast de felle kleuren zijn de lichte lentekleuren ook nog in de mode. Pastelkleuren zoals pastel-roze zullen we bij de meisjes nog vaak terugzien. Het geeft een schattige uitstraling aan de outfit van jouw dochter.

De stoere look

Net als vorig jaar is dit jaar ook de stoere look weer helemaal in onder de kinderkleding. Een stoere look kan je op verschillende manieren creƫren. Wil jouw meisje een stoere look? Dan kun je een leuke spijkerbroek gecombineerd met een hip spijkerjasje. Voor jongens kan je weer kiezen voor de camouflage en leger print. Vingino is een kinderkledingmerk met de leukste stoere kleding.

Hiernaast worden printjes ook steeds populairder. Printjes met een leuke tekst of stoere superhelden kunnen de stoere look van jouw kind compleet maken. De stoere printjes zien we vooral terug bij de jongens. Bij de meiden zien we de meer schattige printjes die aansluiten bij de kleurentrend.

Met deze twee trends hoop ik jullie weer genoeg te hebben kunnen informeren over de kinderkledingtrends van deze zomer. Zorg dat je de kleding in de groei koopt, zodat de kinderen lang van de kleertjes kunnen genieten.