Kom jij in aanmerking voor de Energie Investeringsaftrek?

Wanneer je als bedrijf zijnde in Nederland gebruikt maakt van LED verlichting, wordt dit zeker gewaardeerd. Als blijk van waardering is de Energie Investeringsaftrek subsidie in het leven geroepen. Deze subsidie zorgt er voor dat je achteraf geld terug kunt krijgen, dat je hebt geïnvesteerd in duurzame en milieu vriendelijke LED verlichting. Aangezien bedrijven, organisaties en grote panden vaak veel lampen gebruiken, is het belangrijk dat dit in ieder geval goede lampen zijn die niet slecht zijn voor het milieu. Aangezien deze lampen aardig aan de prijs zijn, schrikt dit veel mensen af. Om mensen uit het bedrijfsleven hier enigszins mee tegemoet te komen, is de Energie Investering Aftrek in het leven geroepen.

Wat houdt de Energie Investeringsaftrek precies in?

Met behulp van deze subsidie kun je op een iets voordeligere manier LED verlichting aanschaffen voor je bedrijf. Wanneer je in aanmerking komt voor deze subsidie, voldoe je aan alle eisen die worden gesteld aan het aanschaffen van LED lampen. Subsidie LED verlichting bedrijven kun je het gehele jaar door aanvragen.

Het doel van deze subsidie

De Energie Investering Aftrek is in het leven geroepen om het duurzaam ondernemen te stimuleren. LED verlichting is vooralsnog de meest milieu vriendelijke verlichting op de markt, dus zeker voor grote bedrijven is het belangrijk om deze verlichting te verkiezen boven andere lampen als gloeilampen en halogeenlampen.

Hoe kom je in aanmerking?

Wil je graag profiteren van het Energie Investeringsaftrek voordeel? Doe dan online de check en controleer goed of jij voldoet aan alle eisen die worden gesteld om in aanmerking te komen. Zo kom je in ieder geval niet zomaar voor verassingen te staan. Het zou zonde zijn als je allemaal dure LED lampen aanschaft, en hier achteraf niks van terug krijgt vanwege een aantal eisen die je mist. Zo wordt het achteraf alsnog een duur grapje.

energie-investering-aftrek