Koop nu je kookpannen bij sola

Kookkunsten

Wat zijn jouw kookkunsten? Kom nu zelf achter, doormiddel iets te gaan koken. De meeste mannen onderschatten zichzelf, als het om koken gaat. Er worden vaak smoesjes verzonnen om niet te koken, zoals ‘’Ik heb geen tijd, Ik kan niet koken’’. Hoe weet je nou of je niet kunt koken als je het nog niet hebt geprobeerd. Deze vraag horen de mannen aan zichzelf te stellen. Tegenwoordig vind je op het internet veel ingrediënten om maaltijden klaar te maken. Het enigste wat je kwijt bent is tijd en een beetje geld. In een paar stappen heb je je eigen oliebollen gemaakt.

Oliebollen recept.

De volgende dingen heb je nodig om een zelfgemaakte oliebollen voor te bereiden

  • 500 ml melk
  • 7 gram droge gist
  • 1 eieren
  • 500 gram bloem
  • Zout
  • 2 eetlepels basterdsuiker
  • Zonnebloemolie om ermee te bakken

Verhit de melk in een pan, zodat het lauw wordt. Voeg er dan gister en suiker toe. Roer dit even goed door en laat dit max 10 staan. Je ziet het gist als het goed is een beetje borrelen. Voeg in een kom bloem en zout samen en roer dit even goed door. Daarna moet je ei bij de mix bloem toevoegen. Giet daarna de melk erbij in. Blijf mixen tot dat er een beslag van ontstaat. Dek daarna de kom af met een doek of folie en laat het zo een uur staan. Verhit de olie op het vuur tot ongeveer 180 graden. Pak daarna een losse lepel en schep oliebollen in je pan. Bak de oliebollen ruim 5 minuten, zodat het goudbruin wordt. Je oliebol is als het goed klaar. Het wordt tijd dat je het even gaat proeven. Laat me weten of het is gelukt!

Breed assortiment keuken producten

Ben jij lang opzoek naar producten voor in de keuken? Sola heeft een breed assortiment van kookpannenTreur niet lang en doe je bestelling bij de beste keuken webshop.