Waar kun je bijles krijgen in Rotterdam?

Het kan bij sommige vakken zo zijn dat je verwachtingen van de resultaten van de vakken erg tegenvallen en dat je op het randje staat om niet over te gaan. Hier kan natuurlijk gemakkelijk wat aan gedaan worden. Studentsplus geeft namelijk bijles in Rotterdam op verschillende plekken op verschillende niveaus. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat ze geen bijles geven op jou niveau. Er is altijd wel een bijlesbureau die in jouw niveau bijles kan geven, of kan zorgen dat dit gerealiseerd wordt.

Hoe wordt de bijles aan jou aangepast?

Voordat je bij een bijlesbureau komt krijg je eerst een intake. Hierin wordt duidelijk wie jij bent waar je moeite mee hebt en welke begeleider ongeveer bij jou zou passen. Het is namelijk wel de bedoeling dat je beetje een klik hebt met de persoon die jou bijles geeft. Als je er namelijk geen klik hebt met die persoon neem je ook niet zo snel iets van hem of haar aan. Als je het gevoel hebt dat er geen klik tussen jullie is kun je dit aangeven bij je bijlesbureau en gaan ze voor jou opzoek naar een andere begeleider.

Online huiswerk maken en bijhouden van de lesstof

Als je bij Studentsplus bijles krijgt, krijg je ook automatisch toegang tot een digitaal portaal waar jij je huiswerk kan maken en kan leren. Dit is erg handig omdat je dan niet altijd bijles hoeft te krijgen om de huidige lesstof goed onder de knie te krijgen. Het handige is ook dat je online huiswerk kunt gaan maken en later tijdens de bijles vragen kunt stellen over het gemaakte huiswerk wat je dus  niet snapt.