Laptop reparateur in Hendrik-Ido-Ambacht gezocht? Zo gevonden

Is je laptop ermee opgehouden? In de ‘wegwerpcultuur’ waarin we tegenwoordig leven is het dan vaak het gemakkelijkst hem opzij te schuiven en online meteen maar een nieuwe te bestellen. Maar is dit wel altijd de beste optie? Nee! Soms is het defect aan een laptop laten repareren veel slimmer. Kies je voor een reparatie, dan kun je handige neef om hulp vragen die zijn laptop weleens zijn laptop heeft opengeschroefd. Verstandiger is het om meteen naar een ‘echte’ reparateur te gaan. Als je dat besluit te doen, wil je natuurlijk het liefst een reparateur die te vertrouwen is en geen half werk levert. Een reparateur uit Hendrik-Ido-Ambacht of omgeving bijvoorbeeld.

Maar hoe weet je dat een reparatiebedrijf betrouwbaar is?

Allereerst kun je de betrouwbaarheid van een reparatiebedrijf controleren aan de hand van online reviews. Online reviews worden vanzelf zichtbaar als je naar Google.nl gaat en “laptop reparatie Hendrik-Ido-Ambacht” in de zoekbalk invoert. Google zelf gebruikt hiervoor Google Maps, maar verder zijn er nog de websites Yelp.nl, Yalwa.nl en Klantenvertellen.nl waarop beoordelingen te vinden zijn.

Daarnaast kun je de betrouwbaarheid van een reparatiebedrijf controleren aan de hand van testimonials. Testimonials vind je meestal op de eigen website van een bedrijf en zijn beoordelingen van tevreden vaste klanten. Behalve op de eigen website, tref je testimonials soms ook aan op sites als Facebook en LinkedIn.

Tot slot kun je de betrouwbaarheid van een reparatiebedrijf controleren aan de hand van een keurmerk. Om een keurmerk te mogen voeren, worden er bepaalde eisen gesteld. In de computerwereld is ICT Waarborg de organisatie die binnen de computerreparatiesector een keurmerk uitgeeft in de vorm van certificaten. Het SBB-keurmerk is een algemener keurmerk en geeft aan dat een bedrijf waarvan je de website bezoekt, een erkend leerbedrijf is en zich dus ook bezighoudt met het begeleiden van aankomende vakmensen.

Welke betrouwbare reparatiebedrijven zijn er zoal?

Oké, met bovenstaande aanwijzingen in je achterhoofd wordt het dus al iets eenvoudiger om een goed reparatiebedrijf te vinden. Om het je echter nog iets eenvoudiger te maken, lichten we hieronder een drietal bedrijven uit.

PC Refresh

PC Refresh is een reparatiebedrijf dat zich niet in Hendrik-Ido-Ambacht bevindt, maar wel een serieuze optie is, omdat ze een serviceshop in Rotterdam hebben. Het team bestaat uit deskundigen op het gebied van het installeren, het repareren en het vervangen van alle soorten pc’s, laptops en Macs voor zowel particulieren als bedrijven.

Bob Computers

Bij Bob Computers dat wél in Hendrik-Ido-Ambacht te vinden is kun je terecht voor reparatie en installatie van hardware en software. De medewerkers helpen je aan huis met al je computerproblemen en doen dit onder volledige garantie en nazorg!

Student aan Huis

Via Student aan Huis kun je een student inhuren die uiteraard veel verstand heeft van laptops. Wel is het zo dat dit bedrijf geen echte reparaties uitvoert. Dit betekent dat wanneer dat nodig blijkt te zijn, je alsnog naar een werkplaats zult moeten zoeken. Aan jou de keuze.

Hopelijk lukt het je – met de tips die we je hierboven gegeven hebben – het voor jouw ideale bedrijf voor Macbook reparatie in Amsterdam te vinden. Veel succes!