Nooit meer ramen krabben, bouw een garage bij uw huis!

Elke winter is het weer hetzelfde verhaal. U moet eerder opstaan zodat u de ramen van uw auto kunt krabben. Deze zijn namelijk snel bevroren in de winter. Dit is zeker geen fijne ervaring als u liever nog vijf minuten langer in bed blijft liggen, waar het veel warmer is. Heeft u er weleens aan gedacht om een garage aan te schaffen? Met een garage heeft u extra opbergruimte en kunt u uw auto beschermen tegen verschillende weersinvloeden. Dit is ideaal!

Verschillende typen garages

Elke garage is anders. Zo is er voor iedereen een geschikte garage. Het maakt niet uit of u een grote of een kleine auto heeft. Misschien heeft u zelfs een garage voor twee auto’s nodig. Dit is allemaal mogelijk.

U kunt kiezen voor een kleine garage, zodat uw auto hierin past en het ook compact in uw tuin past. Dit is ideaal als u ook ruimte in uw tuin wilt overhouden voor andere doeleinden. Misschien houdt uw zoontje wel enorm van voetballen, dus wilt u een grasveldje voor hem overhouden. Een kleine garage maakt dit mogelijk, terwijl u ook uw auto kunt beschermen tegen de zon, regen of sneeuw.

Als u een grotere auto heeft, of u heeft extra opbergruimte nodig, is een grote garage ideaal. Zo kunt u niet alleen uw auto, maar ook andere spullen beschermen tegen weersinvloeden. Hierbij kunt u denken aan tuingereedschap of tuinstoelen. Deze staan vaak binnen als het buiten weer koud wordt in de winter. U kunt ook kiezen voor een dubbele garage. Deze zijn zelfs groot genoeg voor twee auto’s. Meer opbergruimte kunt u niet wensen!

Ook te gebruiken als werkruimte

 

Veel mensen denken bij het woord garage meteen aan een gebouw in de tuin om de auto in te kunnen parkeren. Dit is het natuurlijk ook, maar een garage kan ook veel meer dan dat zijn. Zo kunt u hier al uw spullen opbergen en beschermen tegen het natte Nederlandse weer. Al uw spullen blijven op deze manier droog.

Het is echter ook op een praktische manier te gebruiken. U kunt de ruimte in uw garage namelijk ook als werkruimte gebruiken. Of dit nou een kantoor is of een hobbyruimte om hout te bewerken, u kunt zelf kiezen. Zo kunt u uw garage volledig naar uw eigen behoeften inrichten.

Een garage is een praktisch multifunctioneel gebouw. U kunt deze gebruiken om uw auto in te parkeren, maar bijvoorbeeld ook om in te werken. De mogelijkheden zijn eindeloos! Wilt u ook graag een garage in uw tuin? Bekijk het brede assortiment aan garages op www.lugarde.nl.