Opzoek naar een retrofit led armatuur?

Veel bedrijven zullen het wel herkennen. Enkele jaren geleden heb je allemaal gloednieuwe lampen voor het bedrijf gekocht, maar na een paar jaar merk toch dat deze lampen erop achteruitgaan. Het duurt steeds langer voordat de lamp brandt wanneer je hem aanzet, de lichtintensiteit gaat er op achteruit en de lampen zijn gewoon niet meer wat ze zijn geweest. In dat geval wordt het de hoogste tijd om je huidige lampen te vervangen voor vernieuwde lampen, maar dit wordt vaak lang uitgesteld. De lampen hangen op moeilijk te bereiken plaatsen en natuurlijk speelt geld ook een rol. Om deze kwestie iets makkelijker te maken, is er een retrofit lamp op de markt gebracht. Dit zijn led lampen die je in je oude armatuur kunt plaatsen. Hierdoor hoef je niet helemaal een nieuwe armatuur aan te schaffen, maar kan je gewoon een nieuwe lamp hierin plaatsen.

Hoe vervang ik mijn huidige lamp door LED?

Om je huidige verlichting te vervangen door een vernieuwde LED variant, heb je eigenlijk niet zo veel nodig. Volg het eenvoudige stappenplan en je bent helemaal zelf in staat om dit klusje te klaren. Allereerst draai je je huidige retrofit armatuur open, met de centrale vergrendeling. Vervolgens haal je de gehele montageplaat eruit. Vervolgens draai je enkele draden van de aansluiting los. Wanneer je dit hebt gedaan kun je de nieuw aangeschafte montageplaat bevestigen. Monteer de draden weer vast en klik de montageplaat vast aan het huidige systeem.

Ga jij ook overstag?

Wanneer je je huidige lampen gaat vervangen, is het belangrijk dat je dit ziet als een investering in het bedrijf en niet als een kostenpost. Je denkt waarschijnlijk dat het vervangen van een lamp niets te maken heeft met of het wel of niet goed gaat met je bedrijf, maar dit is wel degelijk het geval. Wanneer de LED lampen een geringe tijd branden, zal dit aanzienlijk gaan schelen in de kosten.

retro-fit-verlichting