Een spandoek misstaat niet op uw gevel

Spandoeken zijn ideaal te gebruiken
spandoek-bedrukkenin tal van situaties. Zeker voor bedrijven kan het laten bedrukken veel voordeel opleveren. Een spandoek kan fungeren als versiering van het pand. Zo kun je er bijvoorbeeld je bedrijfsnaam en logo op laten drukken. Daarnaast kun je via een spandoek ook belangrijke informatie delen. Denk hierbij aan aangepaste openingstijden, een nieuwe website of het feit dat je gaat verhuizen naar een andere locatie. Een spandoek kun je helemaal naar je eigen wensen laten maken. Je hebt zelf in de hand wat er op het spandoek bedrukt moet worden, hoe groot het spandoek moet worden en welke afwerking deze moet krijgen.

Uiterlijke kenmerken van spandoeken

Het leuke aan een spandoek bedrukken is dat je de uiterlijke kenmerken helemaal zelf in de hand hebt. Het belangrijkste is natuurlijk hetgeen je op het spandoek laat drukken, maar ook de andere keuzes betreft het uiterlijk van het spandoek zijn niet onbelangrijk.

Allereerst is het de bedoeling dat je een keuze maakt uit een van de vier verschillende materialen. Zo kun je kiezen voor vlaggendoek, meshdoek, bisonyldoek en blockout. Wanneer je deze keuze hebt gemaakt ga je verder met stap twee. Hierbij maak je een keuze uit de bedrukken. Aangeraden wordt om te kiezen voor enkelzijdig full color, maar je zou ook kunnen kiezen voor dubbelzijdig full color. Dit is ideaal naast de weg in een weiland. Zo kan het verkeer van beide kanten het spandoek goed bekijken. Stap drie bestaat uit de keuze voor de afwerking. Je kunt kiezen uit schoon snijden, omzomen met ringen om de 30 cm, omzomen met ringen om de 50 cm, omzomen en ringen op de hoeken, tunnel zoom links en rechts 5 cm, tunnel zoom links en rechts 8 cm. Tunnel zoom boven en onder 5 cm en tot slot: tunnel zoom onder en boven 8 cm. Wanneer je een afwerking hebt uitgekozen kom je aan bij de laatste stap: het formaat. Je wordt bij het formaat helemaal vrijgelaten om een afmeting te kiezen die jij graag wil. Het enige waar je wel rekening mee moet houden, is dat je minimaal een spandoek van 10×10 cm moet bestellen.