Voordelen van een roll up banner

Een roll up banner heeft vele voordelen. Een roll up banner is een zeer geschikt product voor promotionele doeleinden. Denk hierbij aan een scala van evenementen zoals; Beurzen, Conferenties of Festivals. De roll up banners zijn voorzien van cassettes die erg stevig zijn en zorgen voor een stabiele plaatsing. De banners zijn snel en gemakkelijk te verplaatsen en te (de-) monteren. Verder heeft een roll banner een doek waar de kleuren uit knallen. Het doek is altijd van hoge kwaliteit en wordt altijd op de juiste formaat schoon gesneden. Na het uitsnijden op het goede formaat wordt het doek zorgvuldig in het systeem gemonteerd. Verder komen de roll up banners altijd in stevige draagtassen zodat je deze gemakkelijk kunt vervoeren. De materiaalsoort van de roll-up banner kun je het beste baseren op het gebruik binnen of buiten. Kies je voor buiten? Gebruik dan PVC-doek. Kies je voor binnen? Gebruik dan decotex. Hieronder kun je nog meer informatie vinden over de betreffende materiaalsoorten.

Een roll up banner op PVC frontlit

Een roll up banner op PVC-doek is
ideaal voor elke promotionele roll-up-bannertoepassing. Deze doeken worden enkelzijdig in full color bedrukt en wegen ongeveer 510 gram. Dit doek is zowel binnen als buiten te gebruiken. Een banner op PVC frontlit is ook mogelijk om de volgende dag al te leveren. Verder is het doek niet brandbaar (B1 brandwerend gecertificeerd).

Een roll up banner op Decotex

Een banner gedrukt op Decotex is ideaal geschikt voor langdurig gebruik. Het voordeel ten opzichte PVC-doek is dat de hoeken en zijkanten na verloop van tijd ook niet omkrullen. Hierbij wordt er ook enkelzijdig bedrukt alleen komen de kleuren beter tot hun recht op Decotex. Decotex is een veel lichter materiaal, namelijk 220 gram en is alleen geschikt voor binnen gebruik. Gebruik je Decotex buiten en wordt deze nat, dan kun je de roll up banner weggooien en dat is zonde van het geld. Decotex is niet brandbaar en ook B1 brandwerend gecertificeerd.