Wat is een leuk cadeau voor mijn vriendin?

Wat is een leuk cadeau voor mijn vriendin?

Het kopen van een cadeau voor je beste vriendin blijft altijd weer een uitdaging. Je krijgt zelf ook altijd leuke cadeautjes van haar en je wil zelf natuurlijk ook wat leuks teruggeven. Sieraden en kleding heeft ze al in overvloed en de sauna heb je nu ook wel een keer gezien. In dit artikel wil ik je graag een aantal algemene tips geven om het cadeautje van afgelopen jaar toch weer te overtreffen.

Maak het persoonlijk

Er is natuurlijk niks leuker dan het krijgen van een persoonlijk cadeau. Denk hierbij aan een leuk item wat je vriendin nodig heeft met een leuke foto of herinnering erop. Zo kreeg mijn vriendin een hele mooie klok met als achtergrond een foto van het eerste festival waar ze samen zijn geweest. Door een persoonlijke boodschap aan het cadeau toe te voegen kan je vriendin ook niet meer vergeten van wie ze het heeft gekregen. Hieronder een aantal leuke voorbeelden van persoonlijke cadeautje:

  • Een Fashion cadeau (geschenkdoos) met een persoonlijke boodschap
  • Een gek t-shirt met een leuke foto van jullie samen (deze kun je bijvoorbeeld samen aantrekken naar een festival of jaarlijks evenement
  • Een nieuwe handtas met in de binnen voering een leuke herinnering die jullie samen hebben meegemaakt

Ga iets samendoen

Wat is er nou leuker dat het cadeau wat je aan je beste vriendin geeft samen op te maken? Is je vriendin gek op shoppen geeft haar dan een Fashion Giftbox en ga een middag met haar shoppen en lunchen. Is ze avontuurlijker en gek op dagjes weg? Koop dan twee tickets voor een bezoekje aan een attractiepark. Als jullie allebei meer van het relaxen zijn dan kun je er toch weer voor kiezen om een dagje wellness te pakken. Vaak is het samen opmaken van een cadeau nog veel leuker dan haar slechts een item te geven. Je maakt samen nieuwe herinneringen en je hebt een gezellige tijd met elkaar.