Welke type bekers kunt u bestellen voor het promoten van uw onderneming.

Of het nou gaat om bekers voor feesten, evenementen of bij u op de zaak. Bedrukte bekers zijn ideaal om uw bedrijf te promoten. U kunt op een goedkope wijze uw bedrijfslogo bedrukken op plastic- of papieren bekers. Het is niet alleen uw bedrijf promoten, maar u straalt tevens professionaliteit uit.

Welke materialen worden er allemaal gebruikt voor bedrukte bekers?

Voor het bedrukken van uw logo op bekers kunt u diverse materialen gebruiken, zo kunt u kiezen voor de plastic glazen, zoals de bierglazen of drinkglazen. U kunt kiezen voor de standaard kartonnen bekers, waaronder de koffiebekers of de ijsbekers. U heeft tevens de mogelijkheid om bij koffiebekers te kiezen voor kartonnen bekers met dubbele wanden. Zo weet u zeker dat uw bezoekers zich niet branden aan de warme koffie of thee.

Welk type beker gebruik ik voor welke feest of evenement?

Je kunt kiezen voor de plastic bekers die veelal gebruikt worden voor dranken zoals bier en wijn. Je kunt hierbij onderscheid maken in twee verschillende glazen. De grotere en kleine glazen, echter beschikken de grotere glazen over de mogelijkheid om ook weer in diverse varianten af te nemen. Waaronder de glazen met speciale bredere randen voor schuimkragen, diverse smalle en bredere formaten.

De kartonnen bekers zijn ideaal voor beurzen of zakelijke evenementen, bijvoorbeeld om u koffie of thee aan te bieden. Speciaal voor de warme dranken zoals thee of koffie kunt u kiezen voor de dubbelwandige koffiebekers. Deze koffiebekers zijn voorzien van een dubbele kartonnen wand. Zo voorkomt u dat uw bezoekers en potentiele klanten hun handen branden aan de koffiebekers.

De ijsbakjes / ijsbekers worden ook veelal voorzien van diverse vormen. De kleine- of grote formaten.
Ook de ijsbakjes kunnen wij voorzien van uw eigen bedrijfslogo of tekst. Deze bakjes worden minder gebruikt tijdens evenementen of beurzen, maar voornamelijk door ijssalons en dergelijke. Ijsbekers worden standaard in drie formaten geleverd, waaronder 160cc, 260cc en 340cc.