Wijn langer houdbaar houden, dankzij de wijnkoelkast

Nieuwjaars duik

Kerst en oud en nieuw zijn voorbij. Dit betekent dat je aan een nieuw jaar begint. Het nieuwe jaar waarin je begint is het jaar 2019. Ieder jaar wordt er een traditionele Nieuwjaars duik gehouden. Wat wordt er nou bedoeld met een Nieuwjaars duik? Nou een Nieuwjaars duik is een jaarlijks georganiseerde sprong in een open water. Vaak zie je op het nieuws dat de Nieuwjaars duik in Scheveningen wordt gehouden. Op het internet zie je vaak hoe je je kunt aanmelden voor een Nieuwjaars duik. Ik raad het je zeker aan om met een fris gevoel het nieuwe jaar in te gaan.

Paasfeest

Nu kerst en oud en nieuw voorbij zijn, denk je dat alle feestdagen voorbij zijn, maar dat is niet zo. Over paar maanden begint het andere traditionele jaarlijks feestdag. Namelijk Pasen. Pasen is een feest die belangrijk is voor de christenen. Op deze dag vieren de christenen dat op deze dag jezus is opgestaan uit de dood. Pasen wordt twee dagen gevierd. Met Pasen worden er veel gegeten. Er wordt veel hazen gegeten met Pasen. Ook worden er veel eieren gegeten met Pasen. Voor de kinderen worden er eieren verstopt in het huis en achtertuin. Als drank wordt er alcohol gedronken. Je hebt veel wijn soorten die je voor Pasen kunt gebruiken. Deze twee soorten wijn worden het vaakst gedronken: rode & witte wijn.

Wijnkoelkast

Wijn kan je op verschillende manier gekoeld bewaren.  Een kast wat hier speciaal voor bedacht is, wordt een wijnkoelkast genoemd. Deze kast heeft veel functies, zoals de temperatuur warmer en kouder maken.  Deze kast is moeilijk breekbaar en is een stevig product. Alles wordt ingesteld. Kom je met iets niet uit? Of heb je vragen? Mail dan gerust naar eurocave. Zij helpen je graag verder.