Wordt beter gevonden door een gezond linkprofiel

Waarom is een gezond linkprofiel belangrijk?

Zoekmachines hebben steeds strengere regels over de kwaliteit en kwantiteit van de links. Hoe meer kwalitatieve stemmen een website krijgt, hoe hoger de positie de site binnen de organische zoekresultaten wordt gepositioneerd. Kwantiteit van links alleen levert geen goede bijdrage aan betere zoekresultaten. Met oog hierop zijn zoekmachines op zoek gegaan naar andere manieren om via links websites te beoordelen. Deze manieren variëren continu. Daarom is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de veranderingen. Als je dit zelf moeilijk vindt dan is het verstandig om een digital marketingbureau in de schakelen. Dit digital marketingbureau weet precies hoe een gezond linkprofiel in elkaar zit.

Wat betekent een linkprofiel?

We hebben het net al even over het linkprofiel gehad, maar wat is een linkprofiel eigenlijk. Er werd al verteld dat links zeer belangrijk zijn om je website of pagina onder de aandacht te brengen, maar links hebben ook invloed op je positie in de organische zoekresultaten binnen een zoekmachine. Maar de manier waarop dit beoordeeld wordt zegt iets over wat zoekmachines denken te kunnen aflezen aan links die naar een website verwijzen. De totale verzameling van het aantal links dat een site ontvangt van andere websites wordt het linkprofiel genoemd.

Waarom schakel je de hulp in van een digital marketingbureau in?

In het eerste gedeelte hadden we al even doorgenomen dat het verstandig is om de hulp van een digital marketingbureau in te schakelen. Maar waarom is dat zo belangrijk? Juist omdat het zo lastig is om een gezond linkprofiel op te bouwen, is een beetje hulp niet overbodig. Een digital marketingbureau heeft tips en tricks voor een gezond linkprofiel. Met hun hulp kan je meer conversie realiseren en neem je de eventuele zorgen weg. De mensen die werkzaam zijn bij het digital marketingbureau hebben veel ervaring en kennis over een gezond linkprofiel.

gezond-linkprofiel