Zone Atex lampen zijn explosieveilig en multi inzetbaar

Een eenvoudige doorsnee lamp kun tegenwoordig vrijwel overal kopen, denk aan een supermarkt, een bouwmarkt of een warenhuis. Maar, wanneer je opzoek bent naar een specifiek soort verlichting wordt de zoektocht al wat lastiger. Denk bijvoorbeeld aan Zone Atex lampen, deze kun je niet overal kopen. Deze explosieveilige verlichting is ideaal te gebruiken op moeilijke locaties met een verhoogd risico op explosieven. Maar, welke lampen zijn er allemaal verkrijgbaar? In dit artikel worden de meest populaire lampen besproken zodat je een beeld krijgt bij wat een explosieveilige lamp precies is en waar je deze voor kunt gebruiken.

Een lineaire lamp

Een lineaire lamp staat er om bekend dat deze een erg hoge lichtopbrengst heeft. Vaak wordt deze variant lamp verward met een TL buis lamp, dit omdat ze beide dezelfde vorm hebben, maar toch zitten er wel een aantal verschillen tussen deze lampen. Je kunt ze met elkaar vergelijken, maar ook weer niet.

Floodlight verlichting

Een floodlight lamp is eigenlijk niets anders dan een schijnwerper die een bepaald object of een bepaald deel van een ruimte kan oplichten.

LED verlichting

Led lampen zijn bij de meeste mensen wel bekend. Deze milieuvriendelijke verlichting is bijvoorbeeld ook erg populair in vrijwel ieder huishouden. Maar ook op locaties met een verhoogd risico op explosiegevaar kan een led lamp van zone atex een echte uitkomst bieden.

Het overige aanbodex-zone-atex-lamp

Naast zojuist genoemde Zone Atex lampen, zijn er natuurlijk nog veel meer varianten beschikbaar. Denk aan hanglampen, retrofit lampen en meer! Er zijn tal van lampen verkrijgbaar, die speciaal zijn ontworpen om goed te functioneren in explosiegevoelige locaties. Kortom, bekijk eens het aanbod van Zone Atex lampen en ontdek welke lampen het beste aansluiten bij jouw wensen en eisen. Er zal vast en zeker een geschikte lamp tussen
het aanbod van Zone Atex.